Autospeciale noi pentru ISU Banat și Serviciul de Ambulanță Timiș!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” și Serviciul Județean de Ambulanță Timiș vor primi autospeciale și utilaje noi.

Consiliul Județean Timiș a cumpărat șase ambulanțe, dintre care patru vor ajunge la ISU și celelalte două la Serviciul de Ambulanță. În plus, cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență vor primi și două utilaje, un autocamion cu cârlig pentru transport containere închise pentru materiale de intervenție și un utilaj remorcabil pentru încărcat saci cu nisip. 

Atât Inspectoratul pentru Situații de Urgență, cât și Serviciul Județean de Ambulanță Timiș au nevoie de autospeciale pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții mai bune, mai eficiente. Tocmai de aceea, Consiliul Județean Timiș a achiziționat recent, din bugetul propriu, patru autosanitare, dintre care două vor fi predate către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș și celelalte două către Serviciul Județean de Ambulanță Timiș. Tot miercuri vom preda către ISU „Banat” și două utilaje noi, cumpărate de CJT la solicitarea acestei instituții, în urma unei proceduri de achiziție publică ”, a spus președintele CJT, Călin Dobra.

Costurile totale pentru cele șase autospeciale și utilaje sunt de aproape două milioane lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.