Austriecii învață agricultorii din Timiș cum să-și monitorizeze recoltele prin satelit

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Eveniment important pentru agricultorii din județ! CCIAT în parteneriat cu ECOPLUS International România – Agenție Economică a Landului Austria Inferioară lansează un parteneriat de afaceri inedit.

La eveniment participă unele dintre cele mai importante companii din domeniul agriculturii din Austria.
 
Evenimentul intitulat Precize Farming, își propune să ofere o perspectivă clară asupra celor mai noi tehnologii agricole, delegația austriacă formată din 13 companii fiind puternic interesată de oportunitățile de investiție în România. Astfel, Franz Handler reprezentant al Institutului de Cercetare Josephinum din Austria va prezenta conceptul inovator de precize farming, ce implică monitorizarea prin satelit a recoltelor.
 
Prezentarea va fi urmată de discuții bilaterale între firmele implicate, scopul întâlnirilor fiind acela de a oferi o perspectivă clară asupra noilor tehnologii din domeniul agriculturii, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.
 
Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 9:00 în Sala Timiș a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22) Participarea este GRATUITĂ pe baza invitaţiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.