Austriecii învață agricultorii din Timiș cum să-și monitorizeze recoltele prin satelit

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Eveniment important pentru agricultorii din județ! CCIAT în parteneriat cu ECOPLUS International România – Agenție Economică a Landului Austria Inferioară lansează un parteneriat de afaceri inedit.

La eveniment participă unele dintre cele mai importante companii din domeniul agriculturii din Austria.
 
Evenimentul intitulat Precize Farming, își propune să ofere o perspectivă clară asupra celor mai noi tehnologii agricole, delegația austriacă formată din 13 companii fiind puternic interesată de oportunitățile de investiție în România. Astfel, Franz Handler reprezentant al Institutului de Cercetare Josephinum din Austria va prezenta conceptul inovator de precize farming, ce implică monitorizarea prin satelit a recoltelor.
 
Prezentarea va fi urmată de discuții bilaterale între firmele implicate, scopul întâlnirilor fiind acela de a oferi o perspectivă clară asupra noilor tehnologii din domeniul agriculturii, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.
 
Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, începând cu ora 9:00 în Sala Timiș a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș (Bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22) Participarea este GRATUITĂ pe baza invitaţiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.