Au greşit direcţia! În loc să ajungă în Germania, s-au trezit în România

Doi irakieni au fost prinşi pe frontiera verde, la graniţa cu Ungaria!

Cei doi intenţionau să ajungă în Germania, dar s-au rătăcit în Ungaria şi au ajuns… în România!

Totul s-a întâmplat pe timp de noapte când poliţiştii de frontieră au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Ungaria, spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră în cooperare cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara au procedat la reţinerea persoanelor la aproximativ 300 metri de linia de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni irakieni, în vârstă de  26 respectiv 29 de ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii au declarat că intentionau sa ajunga in Germania, dar s-au rătăcit pe teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.