Skip to main content

Atenţie, timişoreni! Urmează o noapte fără apă la robinete! Vezi aici străzile afectate

Din această noapte, de la ora 21:00 și până mâine dimineaţă,  la ora 6:00, la intersecția străzilor Simion Bărnuțiu și Mihail Kogălniceanu se va executa o conectare de conducte.

Lucrările fac parte din proiectul „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Nord – lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Simion Bărnuțiu, Mihail Kogălniceanu și în Piața Badea Cârțan.

Mâine, între orele 08:00-20:00, la intersecția străzii Nufăr cu străzile Gării și Constantin Olănescu se vor executa două conectări de conducte.

Lucrările fac parte din proiectul „CL12 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Gării și Nufăr, în timp ce în zonele Dâmbovița și Freidorf presiunea va fi scăzută.

Tot mâine, între orele 08:00 şi 16:00, în Dubeţti şi Colonia Fabricii, se va efectua spălarea reţelei de distribuţie şi a rezervorului de înmagazinare.

Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le  recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. R

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.