Skip to main content

Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrăzile A1 și A6!

Se lucrează pe autostrăzile A1 și A6, pe mai multe tronsoane! 

Astfel, șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență. Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe parcursul zilei, pe autostrada A1, pe tronsonul Pecica-Arad, între kilometri 553 şi 552, se vor executa lucrări de asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Și pe sensul de mers Lugoj-Timişoara, între kilometri 478 + 500 de metri şi 479 + 500 de metri, se vor executa lucrări de asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

De asemenea, pe autostrada A6, pe sensul de mers Lugoj-A1, la kilometrul 5 + 750 de metri, se vor executa lucrări de asfaltare pe banda a doua, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe benzile unu şi de urgenţă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.