Skip to main content

Atenție șoferi! Se lucrează pe autostrada Timișoara-Arad

Șoferii care circulă pe autostrada Timișoara-Arad trebuie să știe că în cursul zilei de astăzi se lucrează la șosea, iar traficul va fi îngreunat.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că se lucrează pe parcursul zilei de astăzi, pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara – Arad, la kilometrul 506+500 de metri, în zona Giarmata! Mai exact, se fac lucrări la rosturile de dilataţie pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele sunt redirecţionate pe banda a doua. 

Chiar dacă lucarările se vor finaliza în jurul orei 16:00, balizele de semnalizare vor rămâne instalate şi pe timpul nopţii.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să se asigure corespunzător şi să semnalizeze înainte de a efectua manevra de schimbare a benzii de circulaţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.