Skip to main content

Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe strada Remus Răduleț din Calea Aradului

Vești proaste pentru șoferi! Municipalitatea anunță închiderea temporară a traficului rutier pe un tronson de pe strada Remus Răduleț.

În vederea realizării lucrărilor de așternere a stratului de legătură și a stratului de uzură, Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier pe tronsonul cuprins între Aleea Speranței și str. Liniștei, după cum urmează:

– în data de 03.05.2023, în intervalul orar 08,00-19,00

– în data de 05.05.2023, în intervalul orar 08,00-19,00.

Pe durata închiderii circulației, traficul va fi deviat pe contrasens pe Aleea Speranței.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.