Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se închid mai multe străzi din Timişoara, unele până în septembrie

Primăria Timișoara anunţă că în perioada următoare, mai multe străzi vor fi închise, pentru efectuarea unor lucrări programate sau pentru a asigura derularea în condiții optime a unor evenimente în aer liber.

Închiderile vizează următoarele zone și perioade:

În 10 iunie, între orele 07:00 – 19:00, se va închide traficul rutier, pe str. Gavril Musicescu, tronsonul cuprins între str. Georges Bizet – str. Prof. Mircea Neamțu, respectiv pe străzile laterale perpendiculare pe str. Gavril Musicescu, și anume str. Tosca și str. Preot Alexandru Balaș.

Lucrările vizează remedierea deficiențelor de execuție la trecerile de pietoni supraînălțate.

CITEŞTE ŞI: Caz şocant la Timişoara! Un bărbat s-a prăbuşit de pe un viaduct, pe o maşină în mers!

Între 10 iunie și 11 iunie, pe o perioadă de 24h, începând cu ora 06:00, Pasajul Iulius Town va fi închis pentru organizarea unui eveniment în aer liber.

Între 12 iunie și 30 iunie, între orele 8:00 – 20:00, se va închide traficul rutier pe Emile Zola, pe tronsonul cuprins între str. Chișodei – str. Bujorilor, pentru lucrări de intervenție la drum.

Între 14 iunie ora 7:00 și 16 iunie, ora 7:00, se va închide traficul rutier pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul str. Avram Imbroane – str Gheorghe Adam, pentru așternerea stratului de uzură.

În perioada 17 iunie – 3 septembrie, se va închide traficul pe str. Nufărul, tronsonul cuprins între str. Gării – str. Constantin Olănescu, în vederea executării lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele cu restricţii rutiere şi să folosească rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.