Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se închid mai multe străzi din Timişoara, unele până în septembrie

Primăria Timișoara anunţă că în perioada următoare, mai multe străzi vor fi închise, pentru efectuarea unor lucrări programate sau pentru a asigura derularea în condiții optime a unor evenimente în aer liber.

Închiderile vizează următoarele zone și perioade:

În 10 iunie, între orele 07:00 – 19:00, se va închide traficul rutier, pe str. Gavril Musicescu, tronsonul cuprins între str. Georges Bizet – str. Prof. Mircea Neamțu, respectiv pe străzile laterale perpendiculare pe str. Gavril Musicescu, și anume str. Tosca și str. Preot Alexandru Balaș.

Lucrările vizează remedierea deficiențelor de execuție la trecerile de pietoni supraînălțate.

CITEŞTE ŞI: Caz şocant la Timişoara! Un bărbat s-a prăbuşit de pe un viaduct, pe o maşină în mers!

Între 10 iunie și 11 iunie, pe o perioadă de 24h, începând cu ora 06:00, Pasajul Iulius Town va fi închis pentru organizarea unui eveniment în aer liber.

Între 12 iunie și 30 iunie, între orele 8:00 – 20:00, se va închide traficul rutier pe Emile Zola, pe tronsonul cuprins între str. Chișodei – str. Bujorilor, pentru lucrări de intervenție la drum.

Între 14 iunie ora 7:00 și 16 iunie, ora 7:00, se va închide traficul rutier pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul str. Avram Imbroane – str Gheorghe Adam, pentru așternerea stratului de uzură.

În perioada 17 iunie – 3 septembrie, se va închide traficul pe str. Nufărul, tronsonul cuprins între str. Gării – str. Constantin Olănescu, în vederea executării lucrărilor la rețelele de apă și canalizare.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite zonele cu restricţii rutiere şi să folosească rute alternative.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.