Skip to main content

Atenţie, şoferi! Se detonează versantul de pe marginea unui drum important! Traficul rutier va fi deviat

Anunţ de ultimă oră, făcut de poliţişti, care le atrag atenţia şoferilor că un tronson de drum extrem de circulat va fi închis în această seară, până în jurul orei 19:00.

Este vorba despre DN 57, pe raza localității Cozla, din judeţul Caraş-Severin, la limita cu județul Mehedinți.

Acest sector de drum va fi închis pentru efectuarea unor lucrări de detonare a versantului, care ameninţă să se prăbuşească pe şosea.

CITEŞTE ŞI: Individ extrem de periculos, capturat de poliţişti, la cinci luni după ce a înjunghiat doi bărbaţi, tată şi fiu

De altfel, în această zonă au fost nenumărate probleme în ultimii ani, motiv pentru care, în 2023 au început lucrările de stabilizare și consolidare a versantului.

Pe perioada detonărilor de astăzi, şoferii sunt sfătuiţi să folosească ruta ocolitoare Oravița-DN 57B-Bozovici-Iablanița- DN 6-Orsova.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.