Skip to main content

Atenţie cu cine faceţi afaceri! Un timişorean care a vrut să îşi vândă telefonul, a dat peste un tâlhar care l-a lovit şi i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi

Un bărbat din Timişoara a cerut ajutorul poliţiştilor, după ce a fost victima unei tâlhării, în plină stradă.

S-a întâmplat în urmă cu două zile, când omul s-a întâlnit cu un individ căruia trebuia să îi vândă un telefon mobil.

Acesta a inspectat device-ul, după care i-a cerut vânzătorului să îl însoţească la un bancomat din apropiere, pentru a scoate bani de pe card.

De bună credinţă, omul l-a urmat, doar că acesta a scos un spray lacrimogen din buzunar şi i-a pulverizat în zona ochilor, i-a dat un pumn, i-a smuls telefonul din mână şi a luat-o la sănătoasa.

În scrut timp, oamenii legii l-au identificat pe agresor. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani, care a fost decoperit în apropierea gării din Arad.

“În cauză, s-a dispus încăperea urmăririi penale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tălhărie calificată, polițiștii efectuând cercetări în Timișoara,  Orțișoara și Vinga pentru depistarea autorului faptei. În urma investigațiilor efectuate, la data de 20.04 2024, s-a stabilit faptul că persoana bănuită, în încercarea de a se ascunde se deplasează în municipiul Arad, în proximitatea Gării, astfel că s-a luat legătura cu lucratorii din cadrul SRPT Arad, care au fost dirijați spre locul unde aceasta se află. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, din Orțișoara, a fost depistat și condus la sediul Politiei Municipiului Timişoara în baza unui mandat de aducere. Telefonul a fost recuperat și predat persoanei vătămate”, transmite UPJ Timiş.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tâlhărie calificată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.