Skip to main content

Atac în stil mafiot! Mașină oprită în trafic de indivizi cu cagule

Situație desprinsă parcă din filme! Mai mulți suporteri ai unei echipe de fotbal au fost atacați, ziua în amiaza mare, de fanii unor echipe adverse.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, la Oțelul Roșu după meciul CSM Reșița – Unirea Alba Iulia. O mașină în care se aflau cinci suporteri reșițeni a fost urmărită în trafic de mai multe autovehicule cu numere de Arad și Hunedoara, în care se presupune că s-ar fi aflat suporteri ai UTA Arad și ai .Corvinul Hunedoara La un moment dat, mașina reșițenilor a fost înconjurată și oprită, și mai mulți bărbați cu cagule au început să o atace.

Văzând că nu au ce face, fanii reșițeni s-au blocat în autovehicul, dar asta nu i-a împiedicat pe atacatori să dea cu pumnii și picioarele în autoturism, pe care l-au și distrus. Conform publicației expressdebanat.ro, la un moment dat atacatorii au reușit să spargă portbagajul, iar din interior au furat o borsetă și un steag.

Suporterii reșițeni au sunat la 112, dar atacatorii au fugit înainte de a fi prinși.

Acum polițiștii din Caraș-Severin fac cercetări în acest caz.

CITEȘTE MAI MULTE AICI!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.