Skip to main content

Aproape 100 detectoare de fum au fost deja montate în mai multe locuințe din Timiș! Activitatea continuă și în această săptămână

Mai multe familii din localitățile timișene beneficiază, în mod gratuit, de detectoare de fum și monoxid de carbon.

Astfel, începând de vineri, pompierii timișeni, însoțiți de voluntari și reprezentanți Delgaz au început montarea detectoarelor în locuințele unor familii din localitățile Moravița, Bethausen, Sânpetru Mare, Tormac, Pietroasa, Sânpetru Mare și Liebling.

Conform ISU Banat, activitățile de predare și montare vor continua și în această săptămână, până în acest moment, fiind instalate jumătate din totalul detectoarelor de acest tip.

Ca parte a eforturilor de conștientizare și educare privind prevenirea acestor riscuri, E.ON și Delgaz Grid donează, în cadrul parteneriatului „Împreună pentru siguranță”, 10.000 de detectoare de fum și monoxid de carbon către Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU). Acestea vor fi distribuite gratuit către familii din mai multe zone din țară.


Cele 375 detectoare de fum și 125 detectoare de monoxid de carbon alocate județului Timiș, au fost distribuite către 5 subunități ale pompierilor timișeni, care au început montajul dispozitivelor chiar de vineri, urmând ca în această săptămână, să fie montate în toate cele 15 comune identificate ca fiind vulnerabile.

Până la sfârșitul săptămânii trecute au fost deja fixate 75 detectoare de fum și 28 detectoare de monoxid de carbon.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.