Apel la parlamentarii de Timiș: “Să iasă public și să-și spună părerea”. Cine face solicitarea și la ce se referă?

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Parlamentarilor de Timiș li se cere să-și facă publică opinia cu privire la ordonanțele ce revăd grațierea și amnistia!

Solicitarea nu vine de la timișeni, ci de la primarul orașului de pe Bega, Nicolae Robu, care spune că fiecare dintre cei ce a fost ales să facă parte din Parlament ar trebui să-și spună părerea cu privire la subiectul atât de delicat.

Le-ar sta bine tuturor parlamentarilor de Timiș să se pronunțe vizavi de aceste acte legislative. Aștept ca uninominal fiecare parlamentar, indiferent de partid, să iasă public și să-și spună părerea, pentru a ști clar în ce apă se scaldă fiecare”, a spus Nicolae Robu, vineri.

Urmează acum de văzut dacă parlamentarii de Timiș, indiferent de culoare politică, vor da curs solicitări primarului Timișoarei. Până acum, câțiva parlamentari PSD au făcut anumite postări pe Facebook în care își arătau susținerea pentru Sorin Grindeanu, și deciziile luate de Guvernul condus de acesta.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.