Aniversare la terminalul DHL de la Aeroportul Internațional “Traian Vuia” Timișoara

Cel mai modern centru logistic al DHL din România a împlinit un an de zile!

Vorbim despre terminalul din incinta Aeroportului Internațional “Traian Vuia” din Timișoara, care a dus la creșterea traficului de mărfuri de aici cu peste 50%.

Anul trecut cei de la DHL au renunțat la sediul operațional de la Arad, și s-au mutat la Timișoara într-un terminal de 2.000 de metri pătrați. Acesta este dotat cu 16 porți de încărcare și descărcare și un sistem de sortare avansat, care permite preluarea coletelor direct de pe banda de sortare și urcarea lor în mașinile curierilor.

Este un sediu modern, dotat la standardele internaționale de calitate DHL. Azi inaugurăm exact un an de la deschidere. În acest an am reușit să creștem volumele care intră și ies cu mai mult de 20%. În același timp volumele de marfă tranzitate prin AIT au crescut cu mai mult de 55%. Această investiție care a totalizat aproape 1,5 milioane euro a fost realizată datorită volumelor pe care o anticipam la acel moment. DHL Timișoara operează un zbor pe zi, de la Budapesta până la Timișoara și înapoi. Aterizarea are loc în jurul orei 10 și decolarea cu exportul care trebuie integrat în rețeaua DHL se întâmplă în jurul orei 20, de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri”, spune Luigi Vendrami, director operațiunea DHL România.

DHL activează pe piața din România de 25 de ani, timp în care a deschis aproape 50 de locații în marile orașe. DHL are în România aproape 500 de angajaţi, operează cu trei aeronave și deţine o flotă de peste 200 de maşini.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.