Skip to main content

Andra, Holograf şi Phaser, concert de zile mari, aproape de Timişoara! Hai şi tu, la ruga din Giarmata

În acest weekend, se anunţă distracţie mare, la Giarmata, unde autorităţile au pregătit o mulţime de surprize, pentru Zilele comunei.

Vor fi evenimente speciale, printre care se numără ruga copiilor și concerte cu artiști de renume.

Va fi marcată şi aniversarea Ansamblului Sânziene Bănățene din localitate, care îşi sărbătorește majoratul, dar şi Ruga copiilor.

Manifestarea este organizată de Kids Club Giarmata în colaborare cu Școala Gimnazială și Primărie, şi cuprinde activități distractive și gratuite pentru cei mici.

Vor fi, de asemenea, concerte pe toate gusturile și o varietate de evenimente potrivite pentru toate vârstele.

PROGRAMUL COMPLET:

Vineri 8 septembrie

Orele: 17:00 – 18:30 Vânătoare de comori în jurul Sălii de Sport. 4 echipe a câte maxim 10 copii cu vârste între 8 și 12 ani. (gratuit)

Orele 18:30 – 20:00 Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani cu Simona Ilioni Loga (gratuit) și atelier de împletituri de păr pentru fete cu Angela Csosz. (cu donații pentru Kids Club).

Orele 20:30 – 22:00 Proiecție de film pentru copii în aer liber (gratuit).

Între orele 18-01 pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata vor urca Ansamblul Sânziene Bănățene, Mariana Bârsan, Maria Florea, Alexandru Felciuc, Marius Bodea și Remus Vălungan alături de Formația Pro Datina și DJ Stafie.

„Vineri îi sărbătorim cu multă mândrie pe artiștii noștri de la Ansamblul Sânziene Bănățene, care împlinesc 18 ani de la înființare și care, cu ocazia majoratului, ne-au pregătit un spectacol special”, a transmite Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.

Sâmbătă 9 septembrie

Orele 17:00 – 22:00 Stand Kids Club Giarmata cu strângere de fonduri pentru Kids Club Giarmata: Târg de jucării ale copiilor, mâncare la ceaun, popcorn, clătite, limonadă și prăjituri

Orele 18:00 – 20:00 Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani cu Simona Ilioni Loga (gratuit) și atelier de împletituri de păr pentru fete cu Angela Csosz. (cu donații pentru Kids Club).

Între orele 18-01 pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata vor urca Ansamblul Floarea Barcăului din Marghita, Maria Milu Sorescu, Cristina Tăcină, Ancuța Corlățan, Ciprian Pop, Ionuț Naghi și Diana Selagea acompaniați de Formația Pro Datina.

Duminică 10 septembrie

Între orele 18 și 01, spectatorii vor avea parte de DJ Crystell, Phaser, Andra și Holograf.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident grav, în Timiș! Opt persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat într-o autoutilitară

Accident grav, pe DN 6, pe sensul dinspre Timișoara spre Biled! O mașină condusă de o femeie a lovit o autoutilitară care se angajase într-o depășire regulamentară.

Deţinut mort, în timp ce lucra pentru SC Horticultura, în Cimitirul din Calea Şagului

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit în această după-amiază, în timp ce efectua lucrări de curăţenie în Cimitirul din Calea Şgului.
carte condoleante usab 6

Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara preia conducerea ATU!

Conducerea Alianței Timișoara Universitară (ATU) se schimbă! Prin rotație, aceasta va fi preluată de către Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara de la Universitatea de Vest Timișoara.

Colterm se pregăteşte de iarnă! Continuă probele la rece! Vezi aici care sunt zonele în care reţelele vor fi încărcate cu agent termic

Societatea de termoficare a orașului continuă probele la rece, în vederea pregătirii pentru sezonul rece, mai exact, încărcarea cu agent termic a traseelor de distribuție, inclusiv instalațiile interioare ale imobilelor.

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara! Peste 5.000 de oameni s-au bucurat de concerte

S-a încheiat prima ediție e Festivalului George Enescu organizată la Timișoara, unde 5000 de oameni s-au bucurat de regaluri muzicale de excepție în săli de spectacole și în spații publice emblematice pentru oraș.

UNEXPECTED: un concert nonconformist de muzică clasică, în premieră, la Timișoara

„Quentin Tarantino al pianului clasic” vine pentru prima dată la Timișoara în 5 noiembrie 2023 pentru UNEXPECTED, un concert surprinzător care va avea ca invitați și tineri muzicieni timișoreni.

Și-a ucis prietenul, după ce a trecut cu microbuzul peste el! Era băut și fără permis

Accident înfiorător, petrecut în apropiere de Timișoara, unde un bărbat de 56 ani a fost grav rănit, iar medicii nu au mai putut să îl salveze.

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

Prima sentinţă definitivă în războiul dintre primarul Timişoarei şi proprietarii de terase de pe malul Begăi

Primăria Timișoara a câștigat definitiv procesul împotriva reprezentanților Terasei „Boss”, asupra cărora au fost dispuse măsuri de demolare a construcțiilor ilegale care ocupă domeniul public.

FOTO Ți se întoarce stomacul pe dos! Alte două restaurante din Timișoara închise de OPC, în urma unor controale

Gândaci, mizerie de nedescris și produse neconforme! Sunt doar câteva dintre neregulile descoperite de inspectorii OPC în urma controalelor la două restaurante din Timișoara.

VIDEO: Munţi de gunoaie, într-o comună de lângă Timişoara! Locuitorii spun că se sufocă, iar primarul ridică din umeri

Comuna Săcălaz  este sufocată de rampele ilegale de gunoi care se întind pe zeci de hectare şi unde sunt aruncate peturi, sticle, deșeuri menajere, materiale de construcții, cauciucuri şi ambalaje de tot felul.

A fost stabilită data festivalului Neversea 2024! Vezi aici când va avea loc şi cât costă biletele

Porțile festivalului Neversea se vor redeschide în vara anului 2024 pentru cea de-a șasea ediție a evenimentului, care promite să aducă energia, culoarea și răsărituri de neuitat pe plaja din Constanța.