Skip to main content

Andra, Holograf şi Phaser, concert de zile mari, aproape de Timişoara! Hai şi tu, la ruga din Giarmata

În acest weekend, se anunţă distracţie mare, la Giarmata, unde autorităţile au pregătit o mulţime de surprize, pentru Zilele comunei.

Vor fi evenimente speciale, printre care se numără ruga copiilor și concerte cu artiști de renume.

Va fi marcată şi aniversarea Ansamblului Sânziene Bănățene din localitate, care îşi sărbătorește majoratul, dar şi Ruga copiilor.

Manifestarea este organizată de Kids Club Giarmata în colaborare cu Școala Gimnazială și Primărie, şi cuprinde activități distractive și gratuite pentru cei mici.

Vor fi, de asemenea, concerte pe toate gusturile și o varietate de evenimente potrivite pentru toate vârstele.

PROGRAMUL COMPLET:

Vineri 8 septembrie

Orele: 17:00 – 18:30 Vânătoare de comori în jurul Sălii de Sport. 4 echipe a câte maxim 10 copii cu vârste între 8 și 12 ani. (gratuit)

Orele 18:30 – 20:00 Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani cu Simona Ilioni Loga (gratuit) și atelier de împletituri de păr pentru fete cu Angela Csosz. (cu donații pentru Kids Club).

Orele 20:30 – 22:00 Proiecție de film pentru copii în aer liber (gratuit).

Între orele 18-01 pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata vor urca Ansamblul Sânziene Bănățene, Mariana Bârsan, Maria Florea, Alexandru Felciuc, Marius Bodea și Remus Vălungan alături de Formația Pro Datina și DJ Stafie.

„Vineri îi sărbătorim cu multă mândrie pe artiștii noștri de la Ansamblul Sânziene Bănățene, care împlinesc 18 ani de la înființare și care, cu ocazia majoratului, ne-au pregătit un spectacol special”, a transmite Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.

Sâmbătă 9 septembrie

Orele 17:00 – 22:00 Stand Kids Club Giarmata cu strângere de fonduri pentru Kids Club Giarmata: Târg de jucării ale copiilor, mâncare la ceaun, popcorn, clătite, limonadă și prăjituri

Orele 18:00 – 20:00 Ateliere de artă pentru copii cu vârste între 6 și 12 ani cu Simona Ilioni Loga (gratuit) și atelier de împletituri de păr pentru fete cu Angela Csosz. (cu donații pentru Kids Club).

Între orele 18-01 pe scena amplasată lângă Sala de Sport din Giarmata vor urca Ansamblul Floarea Barcăului din Marghita, Maria Milu Sorescu, Cristina Tăcină, Ancuța Corlățan, Ciprian Pop, Ionuț Naghi și Diana Selagea acompaniați de Formația Pro Datina.

Duminică 10 septembrie

Între orele 18 și 01, spectatorii vor avea parte de DJ Crystell, Phaser, Andra și Holograf.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.