Anchetă în cazul tânărului găsit mort pe acoperiș din cauza epuizării!

Inspectorii ITM s-au sesizat în urma incidentului de ieri, când un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfrșitul pe acoperișul unei case.

CITEȘTE ȘI: Un nou zbor de pe Aeroportul din Timişoara spre Bucureşti

Tânărul a fost chemat de proprietara casei să-i schimbe câteva țigle de pe acoperiș, care au fost sparte în urma furtunii de la mijlocul lunii septembrie, iar acum din cauza ploilor a început să i se ude tavanaul din casă. Tânărul s-a urcat pe acoperiș, însă la puțin timp i s-a făcut rău și a căzut secerat. Cel mai probabil a suferit un infarct.  Se pare că tânărul ar fi fost epuizat de muncă și că s-ar fi plans proprietarei care l-a chemat să repare acoperişul, că este foarte oboist pentru că lucrase în acea zi, 17 ore neîntrerupt. Rămâne de văzut care vor fi conluziile anchetatorilor în acest caz.

CITEȘTE ȘI: Mopedist, la un pas de moarte! Gestul care îi putea fi fatal

Am trimis o echipă la adresa imobilului respectiv însă nu răspunde nimeni. Noi încercăm în continuare să luăm legătura cu proprietara imobilului. Doamna respectivă trebuia să aibă contract de muncă cu tânărul sau cu o firmă, dacă o constatăm că doamna l-a angajat ilegal pe tânăr s-ar putea alege cu o amendă de 20.000 de lei”, spune Ileana Tomoioagă, inspector șef adjunct al ITM Timiș.

Poliţiştii timişeni au deschis și ei un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.