An de excepţie pentru Camera de Comerţ din Timiş! Ce realizări a înregistrat?

Anul 2016 a fost unul de excepţie pentru Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş! 

Seminarii, expoziţii, misiuni economice, cursuri de formare profesională, vizite ale diplomaţilor! Toate acestea  au fost organizate de CCIA Timiş pentru a veni în sprijinul firmelor din judeţ şi nu numai.  

Tot anul acesta a fost organizată şi o nouă ediţie a Topului Firmelor, unde au fost premiate cele mai performante firme din judeţ.

Anul acesta Camera de Comerţ a înregistrat şi o premieră la nivel cameral şi anume a înfiinţat un Birou Unic de informare, unde cei interesaţi pot găsi toate informaţiile de care au nevoie cei care vor să deschidă o firmă.

Pentru Camera de Comerţ anul 2016 a fost unul excepţional şi spun asta pentru  că am avut un număr mare de evenimente, dar şi un număr mare de vizite ale oficialilor, ambasadorilor la noi în judeţ. Am avut nouă seminarii, 1.300 de firme, 11 misiuni economice, două parteneriate mari, contracte încheiate ca urmare a acestor parteneriate, de asemenea după fiecare vizită a ambasadorilor la noi în judeţ au fost rezultate concrete, nu au fost numai vizite protcolare. (…) Fiecare departament al CCIAT a avut realizări mari, mă refer la proiecte ce au fost scrise pentru anul 2017. Mai exact în acest an au fost scrise 11 proiecte dintre care şapte proiecte au trecut de partea de faza de evaluare şi o să implementăm  în primul trimiestru deja, trei proiecte. Ne-am orientat pe forţă de muncă aşa cum am spus anul trecut, că o să avem o atenţie deosebită asupra atragerii forţei de muncă pentru că resursa umană lipseşte în judeţul nostru”, spune Florica Chiriţă, directorul general al CCIA Timiş. 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.