Ambulanţă, lovită de tren de pasageri! Era în misiune şi trebuia să transporte pacienţi la dializă

O ambulanţă privată de transport dializă, lovită de un tren care circula pe ruta Timişoara-Caransebeş!

CITEŞTE ŞI: Eşti nehotărât cu privirea la facultatea pe care să o urmezi? UVT te consiliază să alegi cel mai protrivit program de studii

Accidentul feroviar s-a produs  pe raza localității Căvâran, din Caraş-Severin! În ambulanţă se afla doar şoferul care mergea după pacienţi pentru a-i duce la dializă. 

La locul accidentului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere și un echipaj SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o ambulanță SAJ și un echipaj IPJ.  Nu se înregistrează victime, șoferul ambulanței a fost evaluat de personalul SAJ și refuză transportul la spital iar toți cei 20 pasageri, aflați în garnitura de tren, au fost evaluați medical de echipajul SMURD, niciun pasager neavând nevoie de îngrijiri medicale„, transmit reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: RETIM colectează deșeuri voluminoase în localitatea ta

Poliţiştii cărăşeni au deschis o anchetă în acest caz.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.