Skip to main content

„Alerg pentru mama” revine la Timișoara! Ajută și tu victimele abuzului domestic

Crosul caritabil “Alerg pentru mama”, organizat de Asociația Studențească AMiCUS România, revine și în acest an, la Timișoara, în data de 10 martie.

Evenimentul urmărește sprijinirea mamelor și copiilor acestora, victime ale abuzului domestic, care sunt ajutați să se reintegreze în societate prin proiectul Casa ADRA.

Proiectul dorește să includă un public cât mai vast, astfel încât cei interesați să participe la cros pot alerga împreună cu întreaga familie, cu prieteni și chiar și cu cățeii.

CITEŞTE ŞI: Biciclist ucis în trafic! Bărbatul a fost spulberat de o maşină al cărei şofer nu a putut evita impactul

Cei care își doresc să ia parte la activitate vor putea alege unul dintre cele trei pachete de înscriere:

– Standard (peste 12 ani, nu include tricou)

-Promo, (peste 12 ani, include tricou)

-Kinder (4-12 ani, include tricou)

Evenimentul va începe de la ora 11:00, în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara, cu proba pentru copii, care vor alerga pe un traseu stabilit de 500m.

Jumătate de oră mai târziu, adulții vor prelua ștafeta, pe un traseu de 2,5km, 5km, sau, pentru cei mai competitivi dintre ei, de peste 7 kilometri.

Pentru că evenimentul este unul caritabil, atât participanţii cât şi susţinătorii lor pot face donații prin platforma EuPlatesc sau prin transfer bancar, cu mențiunea „cros”, în contul Adra România, deschis la BCR: RO76 RNCB 0074 0292 1540 0044, cont în LEI.


Cei interesați pot afla mai multe detalii AICI.

ADRA România conduce ”Centrul de Primire în Regim de Urgenţă a Victimelor Violenţei în Familie – Casa ADRA”, încă din 2009.

Proiectul are ca scop reintegrarea socială a victimelor violenței în familie prin adăpost, consiliere socială, consiliere psihologică, asistență medicală de urgență, hrană, precum și îndrumare către un jurist. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.