Alegerile de la Checea, compromise! PNL numără voturile şi rezolvă contestaţiile

| Sursa de Vest | | 2 Comentarii

PNL-ul lui Nicolae Robu a pierdut teren în fața PMP-iștilor lui Cornel Sămărtinean după ce s-a aflat de starea de incompatibilitatea în care candidatul PNL Daniel Florea se află încă din anul 2014.

Naiv dar sincer, viceprimarul de la Checea, acum candidat la funcția de primar recunoaște că este incompatibil dar se bazează pe influența unor activiști din PNL și pe un grup de oameni de afaceri de la Agricola San Giorgio care i-au garantat libertatea și câștigarea funcției de primar.

Cu doar trei zile înainte de alegeri, PNL ajutat de Duhul Sfânt și sistemul informatic, compensează handicapul de imagine obținut de candidat și reușeste o mutare inexplicabilă chiar în Biroul Electoral de Circumscripţie și în Secția de Votare.

08

CITEŞTE ŞI: Mobilier pe toate gusturile și pentru toate buzunarele! A început ExpoMobila Timișoara

Pe principiul “Nu contează cine votează, contează cine numără voturile”, candidatul PNL şi-a asigurat câştigarea alegerilor.

Concidență, noroc sau mânărie, PNL are acum în cele două organisme vitale, personaje cheie, rude cu candidatul Daniel Florin Florea.

Este vorba de președintele Biroului Electoral de Circumscripţie, avocat Ancuța Balea, verișoară primară cu mama candidatului, care va fi secondată de concubina acestuia, Sanja Popov, angajată în primăria Checea pe funcția de jurist.

05

Brațul generos al Duhului Sfânt și al tehnologiei IT s-a întins și în Secția de Votare.

CITEŞTE ŞI: Alertă la frontieră! Grup de migranți, depistat în timp ce încerca să intre ilegal în țară

Aici președinte de comisie a fost numită Diana Grosz, susținătoare recunoscută a candidatului PNL Daniel Florea, dar și sora acesteia Cristina Enei, angajată și ea în Primăria Checea.

04

Aceasta din urmă a fost desemnată să răspundă de verificarea documentelor de identitate ale alegătorilor.

“Sunt consternat! Mie nu imi vine să cred că în 2017 se poate întâmpla așa ceva. Localiatea Checea este stat în stat. Cum am putea avea încredere în președinta a Biroului Electoral de Circumscripţie, când știm că este rudă cu mama candidatului PNL?  Cum să am eu încredere în locțiitorul ei, care este concubina aceluiaşi candidat? Este inacceptabil. Eu nu cred că aceste persoane au ajuns aici întâmplător. Este clar ceea ce urmează să se întâmple”, a spus revoltat, preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (2)

  • Voi chiar sunteți bolnavi mintali de gândiți aşa în halul acesta…aici nu e Bucureştiul…..sunt o mâna de oameni…dar tare as dorii sa fiu si eu de față când se număra voturile…nu.mi vine a crede ochilor ceea ce citesc…

  • Se presupune ca sunteti impartiali dar, din toate articolele dvs. reiese clar ca simpatizati cu un anume partid…sau sunteti invidiosi ca domnul care candideaza are pe langa el doar domnisoare foarte frumoase???
    N-am vazut nici un articol despre ceilalti contracandidati la functia de primar…poate ca urmeaza…
    stima si impartialitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.