ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Liberalii au ieșit la vot! Primul: primarul Robu

Foto Sursa de Vest

Priarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a votat la ora 9.30, la secția deschisă la Școala Generală nr. 30 din cartierul Soarelui.

A mers să voteze împreună cu soția și fiica sa Andreea, dar și alături de candidați ai PNL la acest scrutin: Alina Gorghhiu, Marilen Pirtea, Pavel Popescu și Ben-Oni Ardelean. 

La intrarea la urne, edilul Timișoarei a precizat:

Noi privim lucrurile cu încredere, ne-am făcut datoria în această campanile, am fost într-o interacțiune foarte strânsă cu cetățenii, am făcut o campanile door to door pentru a simți pulsul oamenilor și avem motive să privim cu încredere rezultatul alegerilor de astăzi.

Prezentă la Școala Generală nr. 30 a fost și liderul PNL de la nivel național, Alina Gorghiu, care candidează pentru un mandat de senator la Timiș. Ea a venit de mână cu soțul său, dar nu a votat aici, ci urmează să voteze puțin mai târziu la Liceul Pedagogic Carmen Sylva.

UPDATE:

În urmă cu câteva minute și Alina Gorghiu și-a exercitat dreptul de vot. Acesta spune că a pus ștampila pentru normalitate, și pentru o Românie mai bună.

Alina Gorghiu

“Am emoții incredibile, e prima dată când votez în Timișoara și le mulțumesc celor din Timiș că m-au primit bine, este prima dată când votez la „Carmen Sylva”, liceul la care a făcut școala mama, este prima dată când votez pentru o echipă atât de bună. Nu votez în calitatea de om politic, ci în calitate de cetățean. Votez pentru copilul meu, pentru familia și apropiații mei, pentru toți pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc. Votez pentru normalitate, votez pentru propuneri realiste, nu pentru fantezii, și mi-aș dori să văd că astăzi orice strategie legată de absenteism devine istorie”,

a declarat liderul PNL. 

Gorghiu a ținut neapărat să facă încă un apel către tineri.

Vreau să fac un apel la toți tinerii să-și ducă la vot părinții, să-și ia prietenii, rudele, iubitul, iubita și să voteze așa cum doresc. Sper ca începând cu mâine să fie mult mai bine în România”, a mai punctat acesta. 

 

PNL-VOT-3
PNL-VOT-4
PNL-VOT-5
PNL-VOT-6
PNL-VOT-7
PNL-VOT

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.