ALEGERI PARLAMENTARE 2016: Liberalii au ieșit la vot! Primul: primarul Robu

Foto Sursa de Vest

Priarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a votat la ora 9.30, la secția deschisă la Școala Generală nr. 30 din cartierul Soarelui.

A mers să voteze împreună cu soția și fiica sa Andreea, dar și alături de candidați ai PNL la acest scrutin: Alina Gorghhiu, Marilen Pirtea, Pavel Popescu și Ben-Oni Ardelean. 

La intrarea la urne, edilul Timișoarei a precizat:

Noi privim lucrurile cu încredere, ne-am făcut datoria în această campanile, am fost într-o interacțiune foarte strânsă cu cetățenii, am făcut o campanile door to door pentru a simți pulsul oamenilor și avem motive să privim cu încredere rezultatul alegerilor de astăzi.

Prezentă la Școala Generală nr. 30 a fost și liderul PNL de la nivel național, Alina Gorghiu, care candidează pentru un mandat de senator la Timiș. Ea a venit de mână cu soțul său, dar nu a votat aici, ci urmează să voteze puțin mai târziu la Liceul Pedagogic Carmen Sylva.

UPDATE:

În urmă cu câteva minute și Alina Gorghiu și-a exercitat dreptul de vot. Acesta spune că a pus ștampila pentru normalitate, și pentru o Românie mai bună.

Alina Gorghiu

“Am emoții incredibile, e prima dată când votez în Timișoara și le mulțumesc celor din Timiș că m-au primit bine, este prima dată când votez la „Carmen Sylva”, liceul la care a făcut școala mama, este prima dată când votez pentru o echipă atât de bună. Nu votez în calitatea de om politic, ci în calitate de cetățean. Votez pentru copilul meu, pentru familia și apropiații mei, pentru toți pe care n-aș vrea să-i dezamăgesc. Votez pentru normalitate, votez pentru propuneri realiste, nu pentru fantezii, și mi-aș dori să văd că astăzi orice strategie legată de absenteism devine istorie”,

a declarat liderul PNL. 

Gorghiu a ținut neapărat să facă încă un apel către tineri.

Vreau să fac un apel la toți tinerii să-și ducă la vot părinții, să-și ia prietenii, rudele, iubitul, iubita și să voteze așa cum doresc. Sper ca începând cu mâine să fie mult mai bine în România”, a mai punctat acesta. 

 

PNL-VOT-3
PNL-VOT-4
PNL-VOT-5
PNL-VOT-6
PNL-VOT-7
PNL-VOT

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.