Skip to main content

Alegeri în PSD Timiș! Alfred Simonis este noul președinte al filialei!

Deputatul Alfred Simonis, ales oficial președinte al filialei PSD Timiș.

Alături de el, în conducerea organizației județene mai sunt Eugen Dogariu, președinte executiv, Sebastian Răducanu, secretar executiv și Aurelian Novac, trezorier.

Niciunul dintre cei aleși nu a avut contracandidat, astfel că votul s-a desfășurat extrem de rapid.

La acest eveniment a participat și conducerea națională a PSD, dar și a invitatului special, Sorin Grindeanu, care nu mai este membru PSD, dar care a anunțat că în scurt timp se va reîntoarce în partid.

psd 2 1

Vicepreședinții aleși sunt: Florică Bîrsășteanu, Sabin Bociu, Francisc Boldea, Virgil Bunescu, Călin Dobra, Bianca Gavriliță, Dan Idolu, Ioan Mateescu, Victor Malac, Adrian Negoiță, Ramona Olteanu, Teodor Pavel, Mihai Ritivoiu, Flavius Roșu, Ioan Sima, Gheorghe Stoian, Matei Suciu, Ovidiu Ștefănescu, Cătălin Tiuch, Ionel Toma și Stoian Vasiu.

Tot astăzi, social democrații au ales și 36 de membri care vor participa la congresul PSD.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.