Ajutor, mă înec! Strigătul disperat, care a pus pe jar pompierii

Două echipaje de pompieri s-au deplasat de urgenţă, pentru salvarea unui bărbat, care era în pericolul de a fi înghiţit de ape.

S-a întâmplat în Crişul Repede, pe raza oraşului Oradea, iar cel care a dat alarma a fost un martor.

Acesta a sunat la 112 şi a cerut ajutor, când a văzut că victima nu reuşea să se menţină la suprafaţă, decât preţ de câteva secunde.

„Pentru salvarea victimei, la locul indicat au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Sosiți în aproximativ trei minute la fața locului, pompierii au intervenit rapid cu barca din dotare, reușind în scurt timp să salveze victima și să o aducă la mal, unde a fost preluată și asistată medical de echipajul SMURD”, transmite ISU Bihor.

Din fericire, bărbatul de 34 de ani a fost salvat, însă după ce a primit primul ajutor medical, a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Oradea.

Prezenta hipotermie, dar medicii urmează să îi facă mai multe investigaţii, pentru a se asigura că viaţa nu îi este pusă în pericol.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (3)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.