Skip to main content

Ajută o bunicuţă să se întoarcă în familie! Este căutată cu disperare de cei dragi, care nu mai ştiu nimic de ea

O femeie în vârstă de 73 de ani a fost dată în urmărire naţională, după ce fiica ei a anunţat Poliţia despre dispariţia ei.

Viorica Pădurean, din Călan, judeţul Hunedoara, a plecat de acasă ieri dimineaţă, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic despre ea.

Oamenii legii au început cercetările în acest caz, însă fac apel şi la populaţie pentru găsirea bunicuţei.

Aceasta prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m., aproximativ 60 kg., ochi căprui, păr cărunt, fără semne distinctive.

În momentul în care a plecat de acasă era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, geacă de iarnă, de culoare gri, cu fermoar, iar telefonul mobil l-a lăsat la domiciliu.

Cei care au informaţii că să poată duce la găsirea femeii sunt rugaţi să sune la 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.