Ai un proiect bun? Înscrie-l la Gala Proiectelor pentru Tineret 2016

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează cea de-a șasea ediție a „Galei Proiectelor pentru Tineret” în data de 14 decembrie 2016, la Casa Tineretului din Timișoara.

În acest sens, FITT deschide apelul pentru înscrierea aplicațiilor până în data de 4 decembrie 2016.

În cadrul evenimentului se pot înscrie organizații non-guvernamentale de și/sau pentru tineret sau studențești din județul Timiș, licee de stat sau private, consilii ale elevilor din liceele de pe raza județului Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș. Fiecare organizație sau grup informal poate depune aplicații pentru una sau mai multe categorii la adresa de e-mail gala@fitt.ro

Pentru ca proiectul înscris să fie eligibil, acesta trebuie să fie desfășurat în perioada 1 decembrie 2015 – 1 decembrie 2016 și să se încadreze într-una din următoarele categorii: educație, artă și cultură, implicare în comunitate, sănătate, muncă și angajabilitate, antreprenoriat, mediu și ecologie, sport, voluntariat, internațional.

Toate proiectele înscrise vor intra în cursa pentru „Cel mai bun proiect de tineret în anul 2016”. Proiectele aflate la prima ediție pot câștiga premiul pentru „Cea mai bună inițiativă de tineret în anul 2016”. De asemenea, în cadrul Galei vor fi desemnați și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale de tineret în anul 2016”, „Cel mai activ voluntar licean în anul 2016” și „Cel mai activ voluntar în cadrul unei organizații non-guvernamentale studențești în anul 2016”.

Ne bucurăm să organizăm pentru al șaselea an consecutiv acest eveniment prin care premiem tinerii din județul Timiș. An de an, am reușit să creăm un cadru în care organizațiile non-guvernamentale de tineret, finanțatorii, instituțiile publice, voluntarii și tinerii din județ pot interacționa și contribui la creșterea vizibilității domeniului de tineret. Sperăm ca și în acest an, recunoștința pe care le-o oferim tinerilor și organizațiilor de tineret să se ridice la nivelul activității acestora și să avem un număr cât mai mare de aplicații depuse” Mihai Vilcea, vicepreședinte al Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT), organizator al Galei Proiectelor pentru Tineret.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.