Skip to main content

Accident pe autostradă! Un microbuz plin cu bulgari a fost implicat

Microbuz plin cu bulgari, implicat într-un accident pe autostrada A1, Timișoara-Lugoj. 

Șoferul microbuzului care tracta o platformă pe care era o altă mașină, a intrat la un moment dat în balans, iar remorca s-a rasturnat pe marginea șoselei. Șase persoane, cetățeni bulgari, se aflau în microbuz. Niciuna însă, dintre persoanele implicate în accident nu au fost rănite. Se circulă cu dificulatate pe autostradă din cauza accidentului, care a blocat circulația pe prima bandă de mers.

                                       Capture

                                                              (sursa foto: Info Trafic Timiș/Facebook)

Evenimentul a avut loc la kilometrul 466, pe sensul Timișoara-Lugoj. Un cetățean bulgar de 26 de ani conducea un microbuz în care se mai aflau încăă șase persoane. A fost solicitată ambulanța la fața locului, dar niciuna dintre persoanele din microbuz nu au fost transportate la spital. Traficul a fost restricționat pe banda de urgență și banda unu, nu a fost blocat în totalitate”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.