Skip to main content

Accident grav, la Timișoara! Doi pietoni au ajuns la spital, după ce o mașină a fost proiectată pe trotuar

Două mașini s-au ciocnit violent, la Timișoara, iar în urma impactului unul dintre autoturisme a fost proiectat pe trotuar și a surprins doi pietoni.

Accidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Liniștei cu Calea Sever Bocu, din zona Lipovei.

Una dintre mașini a ajuns pe trotuar, unde a lovit doi tineri de 27, respectiv 28 de ani.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanțe. Victimele au fost evaluate la fața locului, după care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a condus un autoturism pe strada Liniștei, iar la intersecție cu Calea Sever Bocu a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 60 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de femeie, a fost proiectat pe trotuar și a acroșat 2 pietoni. Cei doi pietoni au fost răniți și transportați la spital”, transmite IPJ Timiș

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.
Gala de Blues/ Jazz KAMO intră, în acest an, într-o nouă dimensiune, aducând cele două genuri muzicale mai aproape de publicul său prin intermediul secțiunii KAMO Street Blues & Jazz.