Skip to main content

A fost lansată licitația pentru achiziția a 33 de troleibuze moderne! Primăria Timișoara pune la bătaie peste 108 milioane de lei

Primăria Timișoara a lansa licitația pentru achiziționarea a 33 de troleibuze moderne.

Este vorba despre două tipuri de troleibuze. 25 sunt mari, cu o capacitate de 120 de călători, și încă opt mai mici, pentru 70 de călători.

Punem la bătaie 108.000.000 lei – o parte din cei 1,1 miliarde de lei fonduri europene pe care am reușit să îi atragem în ultimii doi ani. 25 de troleibuze mari, cu o capacitate de 120 de călători și încă 8 mai mici, pentru circa 70 de călători! Ultimele troleibuze – cele care circulă și azi – au ajuns la Timișoara în 2008, acum 15 ani.”, transmite primarul Dominic Fritz.

Municipalitatea are în lucru și licitația pentru noi autobuze electrice, finanțate tot din fonduri europene câștigate prin PNRR.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.