Skip to main content

24 de migranți, prinși la frontieră! Cum au încercat să iasă din țară?

Polițiștii de frontieră au prins noaptea trecută 24 de migranți, în timp ce încercau să iasă ilegal din țară, pentru a ajunge în vestul Europei.

CITEȘTE ȘI: Percheziţii de amploare, la Lugoj! Ce caută anchetatorii?

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac i-au depistat pe cei 24 cetăţeni din Irak şi Siria, majoritatea solicitanţi de azil în România, ascunși într-o autoutilitară. Migranții erau ajutați chiar de șofer, care le-a promis că îi va scoate din țară. 

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei 24 de migranți sunt cetăţeni sirieni și irakieni, 8 bărbaţi, 3 femei și 13 minori, adulții având vârste cuprinse între 18 şi 75 de ani, iar minorii între 2 şi 16 de ani. Majoritatea migranților au solicitat azil în România.

CITEȘTE ȘI: Convoi NATO implicat într-un ACCIDENT pe Autostrada A1

Poliţiştii de frontieră arădeni au întocmit migranţilor  dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar călăuza este cercetată pentru trafic de migranţi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.