Skip to main content

18 migranți din Pakistan, India și Sri Lanka, sechestrați într-un apartament din Timișoara! Traficanții au fost trimiși în judecată

Doi traficanți de migranți au fost trimiși în judecată, după ce au sechestrat, au bătut și au amenințat 18 migranți din Pakistan, India și Sri Lanka.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, unul dintre inculpați este acuzat de trecere frauduloasă a frontierei de stat, complicitate la trafic de migranți și lipsire de libertate în mod ilegal, iar celălalt de lipsire de libertate în mod ilegal.

Conform anchetatorilor, unul dintre traficați ar fi trecut ilegal frontiera din Serbia în România, împreună cu mai multe persoane, în jurul datei de 16 iulie 2022. Apoi, în perioada 28-29 septembrie 2023, bărbatul împreună cu un complice, având asupra lor trei pistoale tip airsoft cu aer comprimat, două bastoane cu electroșoc, un baston telescopic din metal și două bucăți spray iritant lacrimogen, au desfășurat acte de complicitate la adăpostirea unui grup de 18 migranți într-un apartament situat într-un bloc din Timișoara.

Aici au și fost depistați ulterior de polițiști. Migranţii urmau să treacă fraudulos frontiera cu un automarfar în Ungaria și, mai departe, spre Italia.

”În aceleași împrejurări, inculpații  au exercitat acte de violență fizică și morală, sechestrând și lipsind astfel de libertate persoanele antemenționate, ce proveneau din Pakistan, India și Sri Lanka, pe fondul unor neînțelegeri cu privire la sumele de bani care au fost/urmau a fi achitate pe linia traficului de migranţi”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Tribunalului Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.