Skip to main content

171 de stejari, plantați în zona Făgetului, la aniversarea a 171 de ani a Jandarmeriei Române!

Jandarmii sărbătoresc astăzi, 171 de ani de la înființare!

Mai exact în 3 aprilie se împlinesc 171 de ani, de când a fost semnată ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi” de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei. 

Anul acesta, Ziua Jandarmeriei Române, la fel ca și în anul 2020, snu au putut fi organizate activități mai ample pentru marcarea acestui moment, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Însă această zi nu a putut trece nemarcată, astfel că la nivelul Jandarmeriei Române a fost demarată Campania ,,171 de stejari pentru România”, pentru a sărbătorii cei 171 de ani de la înființare.

Jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au desfășurat activitatea de împădurire în cooperare cu Ocolul Silvic Făget care a pus la dispoziție puieții de stejar pe care jandarmii i-au plantat pe un teren prevăzut pentru plantație în completarea regenerării naturale pus la dispoziție de ei în Valea Mare din apropierea localității Fârdea, județul Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.