Skip to main content

1 Mai cu grătare, mici și bere la Pădurea Verde!

Timișorenii au profitat din plin de ultima zi din minivacanța de 1 Mai!

Vremea a ținut cu ei, așa că au ales să petreacă aceată zi într-un mod cât se poate de ”tradițional”. Și de data aceasta cea mai bună variantă a fost Pădurea Verde. Nu departe de oraș, timișorenii au găsit o oază de liniște și relaxare, așa că au încins grătarele, au pus berile la rece și au sărbătorit.

gratare 4

Platoul de la Pădurea Verde s-a dovedit și de această dată a fi neîncăpător pentru timișorenii care au ales să își petreacă această zi în natură. Cu mic, cu mare, timișorenii au profitat de fiecare minut de relaxare din ultima zi liberă.

gratare 2

 

Mâine cu toții se întorc la lucru, iar elevii se întorc la școală, așa că au profitat din plin de această zi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.