Video: Ursul care a terorizat localnicii din Petroşani, a fost capturat! Ce s-a întâmplat cu el?

De câteva zile, în zona Universităţii din Petroşani şi-a făcut apariţia un urs, care i-a pus pe jar pe localnici, dar şi pe autorităţi.

Oamenii din zonă au primit frecvent, mesaje prin sistemul Ro Alert, prin care erau atenţionaţi că animalul ar putea fi periculos.

„Este un pui de urs, de până în doi ani, care vine după mâncare în zona Brădet. Am luat decizia încă de săptămâna trecută și am trimis documentele necesare, astfel încât acest ursuleț să fie prins și să fie relocat într-o zonă în care să nu mai pună în pericol în niciun fel. Sperăm să reușim să îl prindem. Va fi amplasată o cușcă unde va fi pusă mâncare care să îl atragă pe puiul de urs și va fi prins și relocat într-o zonă în care să nu mai reprezinte un pericol”, spunea Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, în urmă cu câteva zile.

CITEŞTE ŞI: Oameni încarceraţi! Pompierii au intervenit de urgenţă, pentru salvarea victimelor

Autorităţile au cerut ajutorul jandarmilor, care s-au deplasat aseară, în zona Universităţii, unde ursul şi-a făcut din nou apariţia.

Aceştia au tranchilizat animalul, l-au prins într-o cuşcă special şi a fost relocate.

“În ultima perioadă au fost semnalate tot mai multe apariții ale urșilor în municipiul Petroșani, chiar și în locuințele cetățenilor acolo unde au produs pagube materiale, de aceea recomandăm cetățenilor să nu se apropie de aceștia pentru a-i hrăni sau fotografia ci să ne solicite-ne sprijinul”, transmite Jandarmeria Hunedoara.

CITEŞTE ŞI: Timişoreanul Sorin Lucaci, noul director general al Apelor Române!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.