Skip to main content

VIDEO: Imagini emoţionante din Scoţia, unde lumea îşi ia rămas bun de la Elisabeta a II-a

Este a treia zi de doliu în Regatul Unit al Marii Britanii, unde locuitorii îşi plâng Regina, care i-a condus timp de 70 de ani.

Este cea mai lungă domnie din istoria UK, iar cei mai mulţi dintre britanici nu au cunoscut alt monarh.

CITEŞTE ŞI: FOTO: 3 maşini implicate într-un accident înfiorător! Intervine descarcerarea

Astăzi, sicriul cu trupul neînsufleţit al Elisabetei a II-a a pornit pe ultimul drum.

Cortegiul a plecat la ora 12:00 de la Castelul Balmoral din Scoţia, acolo unde suverana a murit, spre Edinburgh.

Procesiunea a trecut prin Aberdeen unde mii de oameni i-au adus Reginei un ultim omagiu.  

De altfel, pe întregul traseu, mulţimi numeroase au aşteptat cortegiul funerar pentru a-şi lua rămas bun de la Elisabeta a II-a.

În această seară, sicriul va rămâne la Palatul Holyroodhouse, iar mâine va fi dus la Catedrala St. Giles, unde va avea loc o slujbă, înainte ca trupul neînsufleţit să fie transportat cu avionul, la Londra.

CITEŞTE ŞI: Întreruperi în furnizarea apei! Vezi aici localităţile afectate, săptămâna viitoare

Zborul este programat pentru ziua de marţi, iar miercuri după-amiază, sicriul va fi dus în Wetsminster Hall, unde va rămâne 4 zile, pentru ca britanicii să îi ia rămas bun de la cea care le-a  fost regină, 7 decenii.

Sursa video: twitter / The Royal Family Channel

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.