Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un om de afaceri din Timişoara a urcat pe podium la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă! Radu Benea s-a clasat pe locul II, la două categorii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timişoreanul Radu Benea este cel mai bun exemplu că performanţa se poate atinge cu multă muncă şi determinare.

Aşa se face că, deşi şi-a descoperit recent pasiunea pentru cai putere şi viteză, a reuşit să cucerească medalie după medalie, la sportul pe patru roţi.

“Primul concurs la care m-am înscris, a fost cel de la începutul lunii septembrie, de la Rânca, etapa a IV-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă. Şi, ceea ce părea a fi o nebunie s-a transformat într-o experienţă memorabilă. Am reuşit să urc de două ori pe podium. Am obţinut locul II la clasa A1 şi locul II la clasa Debutanţi. E drept că nu aş fi ajuns aici fără sprijinul şi încrederea celor apropiaţi. Însă, cel mai important a fost că am muncit foarte mult, m-am antrenat cu cei mai buni din domeniu şi am perseverat, dorindu-mi de fiecare dată un timp şi mai bun decât precedentul”, a declarat Radu Benea.

CITEŞTE ŞI: Bărbat dat în urmărire generală, săltat de polițiști, chiar la intrarea în țară!

raliu02

Fiind un new-entry în acest sport în care adrenalina atinge cote maxime, Radu Benea a mers mai departe şi a acceptat o nouă provocare: aceea de a participa la încă o etapă din competiţia naţională de viteză în coastă, unde s-a întrecut cu cei mai buni dintre piloţii din ţara noastră.

Şi a demonstrat încă o dată că pregătirea asiduă, corelată cu o pasiune nebună pentru acest sport, dau roade.

“După o cursă foarte strânsă, o schimbare de setare a maşini şi o alegere a cauciucurilor nepotrivită în ultima urcare, m-au facut să pierd primul loc (la 0,9 secunde) al etapei de la Câmpulung în cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă la grupa A1”, a scris Radu Benea, pe pagina lui de facebook.

Aşa se face că omul de afaceri timişorean a urcat şi de această dată pe podium. Şi tot de două ori, pentru că a obţinut locul II la clasa A1 şi locul II la clasa Debutanţi.

CITEŞTE ŞI: Se dezmorțesc calorifele la Timișoara! Colterm începe probele la cald

Radu Benea este un cunoscut antreprenor din Timişoara, partener în mai multe afaceri locale, printre care şi locaţia Venue, cea mai cochetă sală de evenimente din oraş,

raliu

Cea de-a VII-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă a avut loc în perioada 22-23 septembrie şi a adunat la start peste o sută de sportivi, cei mai mulţi dintre ei, cu zeci de ani de experienţă.
Timişoreanul Radu Benea se pregăteşte acum pentru urmăatoare competiţie, şi anume etapa a VIII din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, care va avea loc în perioada 13-14 octombrie.

 

 

Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2018 11:59

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login