Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Clubul ACS Poli Timișoara, în insolvență!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tribunalul Timiș a admis cererea de intrare în insolvență a Clubului ACS Poli Timișoara!

Aceasta a fost practic ultima soluţie pentru ca formația timișoreană să mai poată supravieţui. Asta în condiţiile în care clubul are foarte multe datorii și există numeroase litigii pe rol la FRF.

Clubul ACS Poli Timișoara a depus cererea de insolvență la începutul lunii august. Acum, conform legii, clubul va trebui să aibă un plan de reorganizare, cu termene fixate de instanță. De asemenea, urmează desemnarea unui administrator judiciar, de către instanță, și a unui administrator special, desemnat de adunarea generală a acționarilor, conform timisplus.ro. Clubul nu mai are presiunea unor plăţi imediate, însă nu mai are voie să acumuleze noi datorii.

Cei cu restanțe financiare se pot înscrie la masa credală.

Ultima modificare Vineri, 31 August 2018 13:44

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login