Șoferii timișoreni nu vor fi amendați din cauza lipsei abonamentului de parcare, până în 22 aprilie!

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că șoferii care nu au apucat să își cumpere abonament de parcare, nu vor fi amendați o dată cu intrarea în vigoare a noului regulament.

Mai exact, Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor anunță că din cauza numărului mare de solicitări pentru eliberarea abonamentelor de tip Rezidențial, în perioada 01-22 aprilie, nu vor fi sancționați proprietarii autovehiculelor ce parchează în zonele rezidențiale. 

CITEȘTE ȘI: Un bărbat căutat de doi ani, după ce a luat o sumă de bani care nu era a lui, dintr-un bancomat! Polițiștii cer acum ajutorul timișorenilor

”Vă informăm că abonamentul de tip „REZIDENT” se emite la casieria Serviciului Timpark doar persoanelor fizice care au domiciliul în Municipiul Timișoara, respectiv fac dovada că dețin în proprietate autovehiculul pentru care solicită acest abonament. Eliberarea lui se face în baza cărții de identitate a proprietarului și a certificatului de înmatriculare al autovehiculului, cu inspecția tehnică periodică valabilă. În cazul autovehiculelor deținute în comun de către soți, se va prezenta și certificatul de căsătorie, dacă solicitantul acestui abonament nu este înscris ca și proprietar în certificatul de înmatriculare al autovehiculului. Mai pot beneficia de acest tip de abonament și persoanele fizice care fac dovada că locuiesc în interiorul unei zone Timpark și au înscrisă în actul de identitate mențiunea privind stabilirea reședinței (fosta viză de flotant) la respectiva adresă. Abonamentul de tip Rezident se poate elibera pentru un singur autovehicul de persoană și NU asigură rezervarea unui loc de parcare!”, spun reprezentanții municipalității.

Orarul de funcționare al casieriilor Timpark este de luni până vineri, între orele 08.00 și 20.00.

De asemenea, abonamentele de parcare valabile pentru Zona Roșie, Galbenă, Albastră (nerezidențiale!) și cele de tip Combinat pot fi achiziționate și online, accesând site-ul www.timpark.ro.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara a obținut prima finanțare europeană pentru digitalizarea serviciilor pentru cetățeni!

În urma procesului de digitalizare a administrației publice, achiziționarea abonamentelor pentru rezidenți va deveni posibilă prin intermediul unei platforme online.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Ambulanță în misiune, implicată într-un accident rutier!

O ambulanță aflată în misiune, implicată într-un accident rutier! Asistenta a fost rănită și a ajuns la spital.

Magistrala Verde – Calea Șagului intră în proiectare! Cea mai aglomerată stradă din sudul orașului va fi complet transformată

S-a încheiat licitația pentru achiziționarea serviciilor de proiectare a magistralei verzi – Calea Șagului.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.