Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Momente fabuloase, la Timişoara! Cum au sărbătorit tinerii, relaxarea măsurilor de restricţie?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost veselie mare în centrul oraşului, unde a avut loc şi primul concert în are liber, după ridicarea parţială a măsurilor luate împotriva coronavirusului.

Accesul la evenimentul organizat în Piaţa Libertăţii a fost limitat, conform legislaţiei în vigoare, la 500 de persoane, astfel că mulţi nu au putut ajunge în apropierea scenei pe care au urcat membrii trupei Cargo.

CITEŞTE ŞI: Titu Bojin, schimbat de la şefia Apelor Banat! Locul lui va fi luat de un traseist politic, din judeţul Arad

Dornici de distracţie, tinerii din Timişoara nu s-au dat însă bătuţi şi au venit la concert, pe care l-au rumărit de după gard.

Chiar şi aşa s-au simţit foarte bine, mai ales că în ultimele trei luni au stat închişi în casă şi şi-au văzut prietenii, doar pe internet.

“Asistăm pe dinafară. Am fi vrut să fim înăuntru, dar am aflat prea târziu de concert, aşa că n-am mai apucat să rezervăm locuri. E frumos, deşi nu prea seamănă a concert, aşa cu locuri limitate... din punctul meu de vedere sunt un pic exagerate măsurile, dar e bine că s-a organizat, atmosfera este faină”, spune un tânăr care a venit la concertul Cargo, însoţit de prietena lui.

Ne distrăm, ne mai clătim urechile. Nu am ştiut că va fi concert. Eu am venit cu prietenii la o terasă şi am auzit muzică, aşa că am venit aici. Este super fain”, spune un adolescent pe care acordurile de chitară l-au atras în apropierea scenei.

Pentru cei mai mulţi, concertul Cargo de la Timişoara, înseamnă mai mult decât muzică de calitate şi distracţie.

“Simt o stare de bine, pentru că e un semn că revenim la normalitate. După atât de mult timp în care am stat în casă, chiar era nevoie de aşa ceva”, explică o tânără din public.

“Eu n-am mai apucat să îmi iau bilet, aşa că acum asist de pe margine. E puţin sec, că nu eşti cu toată lumea, cu prietenii, să te distreză, să fim toţi împreună, dar e ok şi aşa”, a spus o adolescentă care a venit la concert, împreună cu toată gaşca de prieteni.

Şi pentru că distracţia nu prea se împacă cu distanţarea fizică, tinerii au făcut abstracţie de restricţii, s-au apropiat unii de alţii, au cântat şi au dansat, ca în vremurile de dinainte de pandemie.

CITEŞTE ŞI: Veste extraordinară! Vor fi introduse zboruri Timişoara-Constanţa! Când va decola primul avion?

 

 

Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 10:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login