Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vânt din pupă! La Timişoara, vaporaşele revin pe traseu! De când ne putem plimba, cu vaporetto, pe Bega?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cum primăvara începe să-și intre în drepturi, transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea, cu cele 7 ambarcațiuni din dotarea STPT.

Cele 7 vaporașe au andocat pe platforma special amenajată în depoul Dâmbovița, în luna decembrie a anului trecut, intrând în revizie tehnică.

CITEŞTE ŞI: Liceul în care învață cei doi elevi depistați cu coronavirus, închis trei zile săptămâna viitoare, pentru igienizare!

Vaporașele vor reveni pe Bega în 8 martie, acestea urmând să circule în regim de transport public și de agrement.

De luni până vineri, în fiecare săptămână, vor cicula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de cele 7 ambarcațiuni cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Uzina de Apă și retur), în intervalul orar 10:00 - 19:00.

În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro.

“Transportul public și de agrement pe Canalul Bega este un real succes, peste 200.000 de timișoreni apelând la cele 7 ambarcațiuni din martie 2019 până la începutul lunii decembrie a anului trecut. 75.601 de călători au preferat călătoriile în regim de transport agrement, în timp ce 127.398 de călători au călătorit în regim de transport public”, transmit reprezentanţii STPT.

CITEŞTE ŞI: Alertă la Prefectură! Liliana Oneț a solicitat sprijinul Ambulanței, după ce i s-a făcut rău

Tot din 8 martie vor fi disponibile pentru călători și cele 440 de biciclete și 100 de trotinete, ca alternative la transportul public.

Bicicletele vor putea fi ridicate din cele 25 de rastele amplasate în stațiile mijloacelor de transport în comun și din alte 9 rastele amplasate pe malul Canalului Bega.

Cele 100 de trotinete vor putea fi ridicate din cele 13 stații special amenajate în Timișoara.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login