Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un nou regal ecvestru, la Herneacova! 100 de cupluri cal-călăreţ vă aşteaptă cu un adevărat spectacol

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Continuă seria concursurilor de sărituri peste obstacole, organizate la doi paşi de Timişoara, la Herneacova.

Dacă weekendul trecut a avut loc cea de-a treia etapă a competiţiei Herneacova National Jumping – Summer Tour, concurenţii se pregătesc asiduu pentru etapa a IV-a.

CITEŞTE ŞI: Corina Creţu (Pro România): Votul din 26 mai este crucial pentru viitorul românilor (P)

Probele se vor desfăşura în această săptămână, în perioada 24-26 mai, cu începere de la ora 9:00, iar organizatorii promit un adevărat show în arenă.

“Va fi o etapă interesantă. Am reușit și pentru acest concurs să facem un fond de premiere consistent, dar dincolo de premiile puse în joc, stau orgoliile sportivilor și lupta lor continuă pentru performanță. Ne bucurăm că am reușit să organizăm aceaste serii de concursuri la Herneacova, iar publicul spectator vine într-un număr tot mai mare”, a declarat Daniel Scornea, director de concurs.

daniel scornea

Concursul de sărituri peste obstacole de la  Herneacova reuneşte cei mai titrați cai și sportivi din România.

CITEŞTE ŞI: Petreceri de neratat pentru micuții din Timișoara! Îi așteaptă o mulțime de surprize în Parcul Copiilor și Grădina Zoologică, de 1 Iunie

La ediția precedentă, Norbert Schumann de la C.S.Steaua București – multiplu campion balcanic și național a reușit să se impună în Grand Prix, în fața maestrului emerit al sportului Ionel Bucur, de la CSM Sibiu.

Prin urmare în acest weekend la Herneacova se anunță o competiție aprigă a revanșelor și a orgoliilor.

Pe durata celor trei zile de competiție, se vor întrece 100 de cupluri cal-călăreţ, iar intrarea este liberă.

 

 

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Lupta cu ţânţarii, şobolanii şi alte rozătoare continuă la Timişoara! Luni începe o nouă campanie de deratizare şi dezinsecţie

Deşi Primăria anunţă periodic acţiuni de deratizare şi dezinsecţie, timişorenii sunt dezamăgiţi de rezultate. Ţânţarii, rozătoarele şi alţi dăunători le crează în continuare probleme.

Detalii

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Revine haosul în zona centrală a Timişoarei! Primăria închide din nou străzi importante

Lucrările de modernizare din centrul Timişoarei nu s-au încheiat, deşi circulaţia a fost redeschisă zilele trecute.

Detalii

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Bilanțul traficului aerian de pasageri în transport intern, desfășurat pe Aeroportul International Timișoara, în primele șase luni ale anului 2019, confirmă o creștere față de aceeași perioadă a anului anterior.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login