Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultima veste despre izolarea persoanelor care intră în ţară! Pentru cine rămâne obligatorie?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi a avut loc o nouă şedinţă a Guvernului Orban, pe tema gestionării crizei de coronavirus, la finalul căreia, şefului statului a făcut declaraţii despre viitoarele măsuri.

A anunţat noi relaxări ale restricţiilor, dar şi faptul că, cel mai probabil, starea de alertă va fi prelungită.

În şedinţă s-a discuta şi problema izolării celor care intră în România şi care vor fi triaţi, în funcţie de ţara din care vin.

Astfel, cei care vin state unde numărul cazurilor de coronavirus este scăzut, nu vor mai sta în izolare.

În schimb, măsura se menţine pentru persoanele care vin din state precum Italia, Spania, sau Belgia, grav afectate de coronavirus.

“Măsurile de izolare la domiciliu au ocupat un spațiu destul de lung în analiza noastră. Este important să renunțăm la unele din aceste măsuri, acolo unde este posibil. S-a găsit un criteriu după care să lucrăm. Lucrurile vor fi mai relaxate cu statele unde numărul de îmbolnăviri este de sub 5 cazuri la un milion de locuitori. Deocamdată aici nu se califică Italia, Spania, Belgia, Suedia, Olanda. În acest sens, având un criteriu obicetiv, vom urmări cu mare atenție comunicările de la nivelul UE", a declarat Klaus Iohannis.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login