Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișorenii, iar, în mișcare pentru fapte bune! Au început înscrierile la Timotion

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timotion va avea loc pentru al treilea an consecutiv, la Timișoara!

Sub sloganul “Timișoara se mișcă”, toți cei ce vor să facă fapte bune și să alegre pentru diverse cauze ce vor ajuta comunitatea noastră sunt așteptați să se înscrie la competiție. Anul acesta, alegarea va avea loc în data de 23 aprilie.

Taxele de participare și donațiile vor merge către 21 de proiecte. Fiecare dintre acestea propune soluții pentru probleme din comunitatea locală, fie că vorbim despre probleme sociale sau de integrare a unor categorii vulnerabile, despre probleme în educația pe care o primim, școlară, sportivă sau tehnică.

La prima ediție Timotion, în 2015, au participat 1252 de alergători, pentru a susține 11 proiecte în care au crezut, cu convingerea că făcând acești pași vor construi împreună o comunitate mai puternică, mai primitoare și mai puțin pasivă. În 2016, numărul participanților s-a dublat față de prima ediție, peste 2500 de alergători întâlnindu-se pentru a susține 16 proiecte.

timotion

Pentru ediția Timotion 2017, ne pregătim cu elan să îi întâmpinăm pe participanți, care sperăm că vor depăși anul acesta pragul de 3000 de alergători, astfel încât totalul fondurilor strânse să depășească suma de la 200.000 de lei”, transmit organizatorii.

Ca și până acum, cursele se vor desfășura în zona centrală a orașului. Doritorii se pot înscrie la Timotion pe site-ul www.timotion.ro, pentru a participa la una sau mai multe dintre cursele:

· Crosul Continental – 2 km, unde sunt invitați la mișcare toți cei care nu au mai alergat
· Cursa Flexik pentru părinți cu bebe – 1 km, deoarece o plimbare în ritm alert împreună cu bebelușul poate fi începutul unui obicei sănătos de a face diverse activități fizice împreună cu copilul, pe măsură ce acesta crește;
· Cursa Rotary distracție pe roți (role, fotoliu rulant, trotinete) – 1 km, unde doritorii pot sublinia, prin participarea lor, importanța accesibilizării orașului pentru astfel de activități;
· Crosul Visma – 6 km, pentru alergători amatori sau practicanți de alt sport;
· Semimaraton – 21 km, care se adresează celor care au mai alergat fără dificultate o distanță de minim 10 km.

Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 10:47

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login