Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Te pregăteşti pentru propria nuntă? Hai la târgul de profil, unde te aşteaptă reduceri uriaşe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La sfârșitul sezonului de nunți, înaintea intrării în post, RAYNA DECOR în colaborare cu CCIAT  oferă publicului un weekend al reducerilor consistente și al lichidărilor de stoc.

Astfel, în perioada 15-17 noiembrie 2019, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se desfășoară un târg de nuntă care reunește peste 80 de furnizori de servicii de nuntă, pregătiți cu oferte promoționale, lichidări de stoc și oferte early booking.

CITEŞTE ŞI: Rezultate finale în Timiş! Klaus Iohannis, scor uriaş! Barna a scăzut după numărarea tuturor voturilor

Colecțiile de rochii de mireasă ale anului 2019 au reduceri de până la 50%, la fel și costumele de mire.

Cofetăriile au pregătit pachete speciale cu decorul de candy bar gratuit pentru semnarea contractului în acest week-end, restaurantele pregătesc oferte pentru evenimentele organizate în zilele de vineri și duminică și, de asemenea, își fac cunoscută oferta pentru sărbători.

În acest fel, mirii vor putea să își facă o idee asupra pieței de profil, să cunoască furnizorii dar în același timp să beneficieze de o ofertă specială, deoarece la acest târg de nuntă fiecare expozant va propune o ofertă “WHITE WEEKEND”.

Programul „Mărită-ți rochia!” a luat amploare și a devenit o tradiție ca miresele să își aducă rochia în încercarea de a o vinde.

Sunt așteptate peste 150 de rochii în acest program.

Doi actori talentați ai Teatrului National Timișoara vor fi mirele și mireasa evenimentului, vor face urări de bun augur vizitatorilor cât și expozanților, oferindu-le câte o floare, și vor avea ajutoare de nădejde în alaiul lor de nuntă.

CITEŞTE ŞI: Dezamăgire în USR Timiş! Ce mesaj a transmis candidatul la Primăria Timişoarei?

Din dorința de a veni cât mai aproape de oameni, organizatorii l-au invitat pe autorul cărții „Psihologia relațiilor”, un cunoscut blogger și influencer pe rețele de socializare, Radu F. Constantinescu.

Sâmbătă și duminică, el va răspunde la întrebări și va destinde atmosfera, făcând ca mirii să se simtă de la început personajele principale din povestea lor.

Târgul își deschide porțile vineri, 15 noiembrie, ora 13.00.

Program:

Vineri: 13.00 - 20.00

Sâmbătă: 10.00 - 20.00

Duminică: 10.00 - 17.00

Joi, 14 noiembrie, între orele 9.00-20.00, se face preluarea rochiilor de mirese prin programul „Mărită-ți rochia!”.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login