Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de amenzi și zeci de permise reținute în ultimele zile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sute de șoferi au avut de suferit zilele trecute după ce au „călcat greșit”.

Oamenii legii i-au sancționat fie pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație, fie pentru că nu au purtat centura de siguranți, dar și pentru alte abateri rutiere.

Astfel, în perioada 09  – 12 ianuarie, poliţiştii rutieri au aplicat 337 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 91 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 56 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 39 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric și limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 12:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login