Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spectacol de colecţie! Nicu Alifantis vine la Timișoara, în turneul Memorabilia - un omagiu adus teatrului românesc

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nicu Alifantis, una dintre cele mai mari voci ale folkului românesc, ajunge la Timișoara și vă invită la un spectacol de aproape două ore.

Legenda folkului va urca pe scenă alături de FragileBand - Mihai Neniță, Răzvan Mirică, Lyuben Gordievski, Adrian Flautistu.

Evenimentul are loc duminică, în 13 octombrie, de la ora 19:00, la Filarmonica “Banatul” și face parte din turneul Memorabilia - un tur de forță din această toamnă, un turneu care va ajunge în 20 de orașe ale țării.

CITEŞTE ŞI: Scandal monstru în parc! Un bărbat a fost bătut măr, de un individ necunoscut

Memorabilia este rezultatul delicat al instrumentelor acustice ce creează o alchimie perfectă între fragilitate și emoții puternice, între grație și îndrăzneală, din care s-a născut muzica pentru teatru.

Colaborarea lui Nicu Alifantis cu teatrul cuprinde muzica a 118 spectacole de teatru, în regia celor mai importanți regizori români.

La concert, fanii adevărați vor putea cumpăra colecția „NICU ALIFANTIS - MEMORABILIA - THEATRE MUSIC COLLECTION” editată în 1000 de exemplare semnate și numerotate de autor în original, ce conține: Cartea muzicilor de teatru,în două volume, Cartea discurilor, discuri audio, discuri video și multe alte surprize.

Nicu Alifantis a debutat în muzică la 19 ani, la teatrul Maria Filotti din Brăila, orașul său natal.

În peste cei 45 de ani de activitate a susținut 5200 de concerte și 60 de turnee în țară și în străinătate.

A cântat în deschiderea concertului Bob Dylan de la București din 2010, iar de-a lungul carierei a concertat alături de mari personalități muzicale cum ar fi Donovan, Jerry Lee Lewis, The Platters, Toto Cutungo, Dionne Warwick sau Ricky Martin.

CITEŞTE ŞI: Aeroportul Internațional Timișoara din nou în top, cu o creştere a numărului de pasageri! Care este cea mai căutată destinaţie?

Biletele se pot cump[ra din rețeaua de magazine Flanco, de la casa de bilete a Filarmonicii Banatul sau online pe iabilet.ro.

Preţurile sunt cuprinse între 69 şi 139 de lei.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

Încă un pas, pentru realizarea centurii de sud a Timişoarei! S-a semnat contractul pentru supervizarea proiectării și execuției

A fost semnat "Supervizarea proiectării și execuției Variantei de ocolire Timișoara Sud" cu Asocierea VENTRA PROJECT MANAGEMENT SRL - UTIBER Kozuti Beruhazo Kft.

Detalii

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Timișul are oficial, un nou prefect! Liliana Oneț a depus jurământul, în prezența ministrului Marcel Vela

Liliana Oneț, noul prefect al județului Timiș a depus astăzi jurământul!

Detalii

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login