Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se reiau zborurile către şi dinspre alte trei ţări, de pe Aeroportul din Timişoara! Primele curse decolează astăzi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Condițiile ridicării progresive a restricțiilor de circulație aviatică fac posibilă continuarea creșterii treptate a operării zborurilor aeriene de pe aeroportul Timișoara.

Luca trecută au fost reluate cursele de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre destinații din Germania (Dortmund, Frankfurt-Hahn, Memmingen și Karlsruhe/ Baden-Baden), Italia (Bari, Bergamo, Bologna, Roma, Veneția), Franța (Paris-Beauvais).

CITEŞTE ŞI: Noi ţări, pe lista verde! Nu se mai recomandă carantina sau izolarea pentru cei care vin din aceste state

“Ca urmare a reactualizării listei țărilor care sunt considerate sigure și din care pasagerii pot reveni în țară fără să mai intre în izolare sau carantină, pe lângă destinațiile din Germania, Italia și Franța, se mai adaugă un număr de 22 de țări. Cu 3 dintre acestea aeroportul Timișoara are legătură aeriană directă, respectiv: Anglia (Londra-Luton), Spania (Barcelona, Madrid, Valencia), Belgia (Bruxelles-Charleroi)”, transmit reprezentanţii Aeroportului din Timişoara.

Astfel, începând de astăzi, 7 iulie 2020, pe aeroportul din Timișoara se vor relua zborurile regulate spre și dinspre Londra-Luton și Barcelona, urmând ca de mâine, 8 iulie, să fie reluate și zborurile directe spre și dinspre Bruxelles-Charleroi și Valencia, iar din 10 iulie, se va relua și cursa directă spre și dinspre destinația Madrid.

Planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

CITEŞTE ŞI: Creşte focarul de infecţie cu COVID-19, de la Spitalul CFR din Timişoara! Încă un pacient, confirmat cu coronavirus

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login