Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se răcesc caloriferele! Vezi aici când opreşte Colterm, distribuirea agentului termic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veştile meteorologilor pentru perioada următoare sunt bune, semn că primăvara îşi intră, în sfârşit în drepturi.

Sunt anunţate temperaturi de până la 26 de grade Celsius, motiv pentru care reprezentanţii Colterm anunţă că vor opri furnizarea căldurii.

CITEŞTE ŞI: Urmărire ca în filme, pentru capturarea unui şofer beat! Ce a făcut, înainte de a opri?

Asta se va întâmpla de mâine, de la ora 9:00, pentru toţi abonaţii Colterm din Timişoara.

Însă, în cazul în care vor reveni temperaturi scăzute, Societatea de Termoficare anunţă că va relua distribuirea egentului etrmic.

“În speranța că am reușit să asigurăm și în acest sezon de iarnă confortul termic necesar tuturor clienților, vă recomandăm ca pe timpul verii să efectuați  lucrările necesare în vederea creșterii eficienței utilizării energiei termice în imobile. De asemenea, vă reamintim că specialiștii companiei noastre vă stau la dispoziție pentru consultații în privința îmbunătățirii instalațiilor interioare sau eficientizării funcționării acestora, având și posibilitatea punerii acestora în practică, la cele mai bune prețuri. Cei care doresc să afle detalii despre serviciile oferite de COLTERM S.A. o pot face la punctele de lucru din cele două mall-uri, la sediul central al societății de pe strada Joseph Lonovici nr. 4 sau pe www.colterm.ro.”, transmite Colterm.

CITEŞTE ŞI: Clinica de Balneolgie din Timişoara intră în şantier! Se fac lucrări de peste 3 milioane de euro

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login