Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se fac programări și telefonic pentru vaccinarea anti COVID, la Timișoara, prin Direcția de Asistență Socială!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara prin Direcția de Asistență Socială pune la dispoziția timișorenilor un Call Center, unde cei interesați pot suna pentru a se programa la vaccinarea anti-COVID.

Call Center-ul este disponibil începând de astăzi. Mai exact, timișorenii pot suna la numărul de telefon 0356 406 517 în vederea înscrierii și programării în platforma Națională de vaccinare împotriva COVID-19, de luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 8-19.

Apelul va fi preluat de către un angajat al Direcției de Asistență Socială, care va întocmi în acest sens o fișă de înregistrare, îl va înscrie pe platforma națională și îl va programa la un centru de vaccinare, respectiv o echipă mobilă (dacă situația medicală impune acest lucru), atunci când platforma va permite programarea, în funcție de numărul disponibil de vaccinuri existent în Timișoara.

Reprezentanții Direcți de Asistență Socială fac precizarea că acest serviciu de CALL CENTER se adresează exclusiv persoanelor care locuiesc în fapt pe raza municipiului. ei

De asemenea, timișorenii trebuie să știe ca inițierea apelului reprezintă acceptul lor cu privire la furnizarea de informații cu caracter personal, date necesare în vederea  înscrierii pentru vaccinare.

În momentul realizării acestei programări, Direcția de Asistență Socială va anunță persoana despre data, ora și centrul de vaccinare la care a fost programată

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login