Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Salon la Maternitatea Bega, reabilitat de oameni cu suflet mare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un salon din cadrul Maternității Bega a fost reabilitat de mai mulți oameni cu suflet mare.

Cluburile Rotaract și Leo din Timișoara au muncit aproape un an de zile pentru a da o nouă față unui spațiu pentru mămici.


La târgul de Crăciun de anul trecut organizat la Timișoara reprezentanții celor două clubului au vândut vin fiert. Sub sloganul "VINo și încălzește un suflet ", toți banii strânși i-au alocat pentru a cumpăra materiale cu care să renoveze salonul din Maternitatea Bega. Banii n-au fost suficienți, așa că au organizat un nou proiect: ".Turneul Primăverii ". În cadrul acestuia, s-a organizat o competiție sportivă între mai multe firme din oraș, unde participanții au putut dona pentru acest proiect.

“Ziua de azi marchează finalul proiectului nostru de renovare a salonului, dar și începutul unor noi povești pline de bucurie și fericire în acest salon”, au transmis participanții la proiect.

Astfel, începând de astăzi Maternitatea Bega are un salon nou-nouț în care mămicile vor avea parte de cele mai bune condiții.

Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 16:23

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login