Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Retim, ADID şi Poliţia Locală continuă verificarea pubelelor! Urmează etichetarea celor neconforme

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tu ce tipuri de deşeuri arunci în pubela neagră şi cea galbenă, amplasate de firma de salubritate, lângă locuinţa ta?

Corect este ca resturile menajere să fie separate de cele reciclabile, în caz contrar rişti să rămâi cu gunoiul neridicat şi primeşti şi amendă.

CITEŞTE ŞI: Au început lucrările de reabilitare a Clinicii de Balneologie cu... demolarea! Investiția e de aproape 13 milioane de lei

Exact din acest motiv, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară continuă verificările, iar la Lugoj i se alătură și reprezentanți ai Primăriei, angajaţi de la Retim Ecologic Service şi poliţişti locali.

“Verificarea este permanentă și se va desfășura atât la asociațiile de proprietari, cât și la punctele de colectare unifamiliale, iar în urma verificării conținutului pubelelor se vor aplica avertismente și amenzi de către Poliția Locală”, transmite ADID Timiş.

Acțiunea vine în completarea tuturor măsurilor de informare realizate de ADID Timiș și Retim ( spoturi radio, spoturi tv, articole de presă, publicitate outdoor, sms-uri, postări facebook, newsletter, afișe, pliante, etc) adresate tuturor utilizatorilor, acestea având scopul de informare asupra modului corect de precolectare.

În continuarea acestor măsuri, se va trece la etapa de etichetare a pubelelor neconforme, prin  aplicarea etichetelor roșii, ceea ce presupune că acele pubele nu vor fi mai fi colectate de către operator, decât după ce conținutul acestora va fi conform.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se închide traficul rutier pe timpul nopții, pe strada Dr. Iosif Nemoianu!

 

Ultima modificare Marți, 23 Noiembrie 2021 13:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login